Opleiding Verpleegkundige Gelderland

Opleiding Verpleegkundige Gelderland


Opleiding Verpleegkundige Gelderland : Opleiding Doctersassistent Gelderland Aan de slag als verpleegkundige? Volg dan de opleiding verpleegkundige op niveau 4! Tijdens de opleiding verpleegkundige leer je onder meer medisch-technische handelingen te verrichten. Een baan als verpleegkundige is afwisselend. Kun jij je patiënten geruststellen en vind je het leuk om advies te geven?

Opleiding Verpleegkundige Gelderland

Om een officieel Verpleegkundige diploma niveau 2, 3 of 4 te behalen, moet je ook stage lopen. Je kunt beginnen met de stage wanneer je zelf wilt. Tijdens de stage word je begeleid door je persoonlijke stagedocent, die ook langskomt op je stageplek.

Je kunt de stage doen op je werkplek, als dit aansluit op de opleiding. Heb je geen passende baan, dan loop je bij een ander bedrijf stage.

De volledige, erkende opleiding-verpleegkundige zijn gericht op volwassenen met werkervaring. Voor de opleidingen op niveau 2 is een diploma niet verplicht. Voor de opleidingen op niveau 3 en 4 geldt dat je met een MAVO-diploma of een Verpleegkundige diploma (TL of GL) kunt instromen.school laptopOpleiding Verpleegkundige Gelderland Deeltijd

Deeltijdopleidingen MBO Bent u op zoek naar een opleiding mbo in deeltijd? De opleidingen van MBO zijn goed te combineren met een baan en druk gezinsleven. Onze deeltijd opleiding-verpleegkundige worden verzorgd door heel Nederland, waarbij u kunt kiezen voor een opleiding in de Gelderlanduren, overdag of op zaterdag. Ook bestaat de mogelijkheid (een deel van) de opleidingen via thuisstudie (studeren op afstand) te volgen.

Opleiding Verpleegkundige Gelderland Niveau-2

MBO niveau 2 is het niveau dat nodig is om een volwaardige plaats op de arbeidsmarkt te veroveren. Het MBO College heeft een groot aanbod MBO niveau 2 ontwikkeld, waarmee u uw kansen voor persoonlijke groei en op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot.

Opleiding Verpleegkundige Gelderland Niveau-3

De MBO niveau 3 opleidingen bij het MBO college zijn vakopleidingen die u de mogelijkheid bieden een erkend diploma te behalen en zelfstandig aan de slag te gaan. Het MBO College biedt bijvoorbeeld de opleidingen MBO Logistiek Teamleider niveau 3, MBO Medewerker Beheer ICT niveau 3 en MBO Secretaresse niveau 3 aan. Na het behalen van een niveau 3 opleiding is doorstroom naar opleiding-verpleegkundige niveau 4 mogelijk.